nieuwe gids over wandelroutes op landgoederen

Deze gids bevat naast twaalf prachtige routes ook achtergronden én interviews met landgoedeigenaren en -beheerders. Het programma van de presentatie begint om 13.00 uur. Een landgoedwandeling van ongeveer 10 kilometer maakt onderdeel uit van de presentatie. Iedereen is welkom.

Aanmelding via staging2.gegarandeerdonregelmatig.nl/meelopen. De wandelgids is vanaf 3 juni te koop in de boekhandels en via de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Tot en met 3 juni kost de gids via bestelling op staging2.gegarandeerdonregelmatig.nl slechts 10 euro. ISBN: 978-90-78641-59-9.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.