Home / archiefcentraal / nieuwe gids over wandelroutes op landgoederen

nieuwe gids over wandelroutes op landgoederen

Deze gids bevat naast twaalf prachtige routes ook achtergronden én interviews met landgoedeigenaren en -beheerders. Het programma van de presentatie begint om 13.00 uur. Een landgoedwandeling van ongeveer 10 kilometer maakt onderdeel uit van de presentatie. Iedereen is welkom.

Aanmelding via www.gegarandeerdonregelmatig.nl/meelopen. De wandelgids is vanaf 3 juni te koop in de boekhandels en via de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Tot en met 3 juni kost de gids via bestelling op www.gegarandeerdonregelmatig.nl slechts 10 euro. ISBN: 978-90-78641-59-9.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.