nieuw heeten promoveert naar vierde klasse

“Ik ben ontzettend trots op de ploeg, dat zij dit hebben laten zien is fantastisch. Ook wil ik alle supporters en de spelers en begeleiding van het tweede team bedanken. We hebben het als club samen gedaan. Een mooier afscheid had niet gekund!”, aldus de vertrekkende coach. Volgend seizoen staat Sneller voor de selectie van Terwolde.

Een bus vol supporters vertrok zondagmiddag naar Apeldoorn om de selectie luidkeels te supporten. Met fakkels en vuurwerk werd het een sfeervolle wedstrijd. Na de tijd barste het feest los op het veld en later op sportpark De Belte. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.