Home / archiefcentraal / moeders in het zonnetje gezet op moederdag bij zwembad tijenraan

moeders in het zonnetje gezet op moederdag bij zwembad tijenraan

Om alle moeders extra te verwennen mogen ze gratis naar binnen als ze op Moederdag zondag 14 mei samen met hun kind(eren) komen zwemmen. In het zwembad worden de moeders ook speciaal in de watten gelegd. De kinderen spelen een spel, waarbij ze voor hun moeder een kruidenbad kunnen winnen.

Na het zwemmen kan er bij Sportcafé Tijenraan genoten worden van een heerlijke brunch voor € 5,- per persoon. Voor alle moeders is deze brunch gratis. Zwembad Tijenraan is op Moederdag geopend van 09.00-12.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.sportbedrijfraalte.nl.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.