Home / archiefcentraal / moederdagactie van team lef

moederdagactie van team lef

De kosten voor een ontbijt voor twee personen bedragen 27,50 euro. Voor elke extra deelnemer dient men 7,50 euro te betalen. Voor 10 euro extra wordt er bovendien een fles champagne bij geleverd. Voor meer informatie of het doorgeven van de bestelling kun je een mail sturen naar info@stichtinglefraalte.nl.

Team Lef gaat dit jaar weer met twee teams naar Parijs om van daaruit mee te doen aan de Roparun, een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam in 48 uur. Dit doen zij om geld in te zamelen om de kwaliteit van leven te verbeteren van mensen die kanker hebben. 

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.