moederdag in het afscheidshuis pleegste

Marcel Haarman: “Het verlies van een dierbare heeft een enorme impact op je leven, zeker wanneer het je (groot)moeder betreft. Juist op dagen als Moederdag is het gemis vaak extra groot. Door regelmatig het afscheid te herinneren en je dierbare te herdenken, zien we dat nabestaanden beter kunnen omgaan met het verlies en met hun verdriet. En dat is belangrijk, want een goed afscheid helpt je verder.”

Bezoekers zijn welkom voor een kopje koffie of thee, een luisterend oor, een moment van stilte of het aansteken van een kaarsje. Verder kan er geluisterd worden naar live muziek van Embrace (staging2.facebook.com/duoembrace). De bezoekers mogen ook een meegebracht gedicht voorlezen of laten voorlezen. Voor vrouwen die een andere vorm van rouw doormaken (omdat het moederschap hen (nog) niet is gegeven, door het verlies van een kind of omdat er geen of geen goed contact meer is tussen moeder en kind) brandt een kaars.

De deuren van Het Afscheidshuis Pleegste aan de Oosterenkweg 1a in Raalte zijn die dag geopend van 11.00 tot 14.00 uur. Zie verder staging2.uitvaartverzorging-raalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.