master party in nieuw heeten een meesterwerk

Hollandse Avond
Wat is nou een feest zonder een Hollandse avond? Juist, helemaal niks. Hollandser dan bij de Master Party wordt het niet. Voor €5 ben je vanaf 20:00 uur welkom in de tent en kun je meezingen, swingen, deinzen, neuriën, schreeuwen, doe maar gewoon wat je wilt. Kom genieten van Harten 10, Johnny Bolk en Jordy van Vilsteren!

Snoeihard met gevoel op zondag
Het contrast tussen de zaterdag- en zondagavond kan bijna niet groter zijn dan bij de Master Party. Overeenkomsten zijn er trouwens wel, de tent blijft ook deze avond gewoon staan, de tap zal ook deze avond openstaan en met een beetje mazzel blijft zelfs een groot deel van de bezoekers staan. Stil blijven staan wordt echter wel lastig, want met Lady Bee, Zentiments en DJ Total Tommy moet alles (figuurlijk) kapot. Ook deze avond kun je voor slechts €5 bezoeken, vanaf 20:00 uur barst/knalt/ramt het feest los.

Geen vervoer? Geen probleem! Bel naar 0612748848 en je boekt de enige echte Master Party taxi. De Master Party in Nieuw Heeten op 3 en 4 juni, daar moet je bij zijn!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.