marjon bodegraven 25 jaar actief als yogadocente

Marjon nam 25 jaar geleden een aantal lessen over van Lonneke Schoevers. In de jaren daarna groeide de praktijk en breidde ze haar aanbod uit met zwangerschapsyoga, Shantala baby- en volwassenmassage en adem- en ontspanningstherapie.

Om iedereen een beetje mee te laten vieren, biedt Surya de mogelijkheid om in de maanden mei of juni twee yogalessen of een Shantala ontspanningsmassage te ervaren voor de helft van de prijs. Deze massage kan over de kleren heen. Voor meer informatie bel mob. 06-40232898 of tel. 0572355637 of e-mail info@adem-ontspanning.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.