Home / archiefcentraal / marjon bodegraven 25 jaar actief als yogadocente

marjon bodegraven 25 jaar actief als yogadocente

Marjon nam 25 jaar geleden een aantal lessen over van Lonneke Schoevers. In de jaren daarna groeide de praktijk en breidde ze haar aanbod uit met zwangerschapsyoga, Shantala baby- en volwassenmassage en adem- en ontspanningstherapie.

Om iedereen een beetje mee te laten vieren, biedt Surya de mogelijkheid om in de maanden mei of juni twee yogalessen of een Shantala ontspanningsmassage te ervaren voor de helft van de prijs. Deze massage kan over de kleren heen. Voor meer informatie bel mob. 06-40232898 of tel. 0572355637 of e-mail info@adem-ontspanning.nl.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.