magistrale ronde noel shannon op golfbaan lemele

Maurice Westdorp was de beste van de rest met een ronde van 55 slagen, hij was al als een kind zo blij dat Feijenoord kampioen was geworden, en nu deze prachtige ronde van hem. Gerrit Koggel en Hans Strijkveen hadden deze week 56 slagen nodig, Theo Otten en Rik Ebben hadden 57 slagen nodig om rond te komen. Jan Hekman uit Ommen met 58 en Jan Willem van de Berg met 59 slagen, en Tonnie Reimink met 61 en Henk Bendijk met 63 slagen kregen nog punten voor tussen klassement.

Hans Strijkveen heeft de koppositie in het tussenklassement met 69 punten, gevolg door Noël Shannon met 67 en Henri Duerink met 52 punten. Het stableford klassement was deze wedstrijd voor MAURICE Westdorp met 43 stableford punten, Rik Ebben met 40 stableford, Noël Shannon en Gerrit Koggel met 38 stableford punten en Theo Otten en Wim Harkema met 37 stableford punten verlaagden deze wedstrijd hun hcp met 0.1 punt per punt boven de zes en dertig. Maurice gaat van 7.6 naar 6.9.

Tussen stand stableford Maurice op kop met 48 punten gevolgd door Rik Ebben met 45 en door Wim Grondman en Hans Timmerman met 39 punten. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.