maand van de kunst en cultuur donderdag van start

Een delegatie uit gemeente Raalte gaat ook zijn treinkunsten vertonen en zal rond 17 uur terugkeren in Raalte. ‘S avonds gaat het direct door met de expositie van Gradi Nitert. (Werelden die niet bestaan) Deze zal om 19.00 uur openen in TSAS (atelier Gerard te Wierik) aan de Molenhof 1 te Raalte.

Overdag in Raalte? Dan kun je ook nog deelnemen aan de workshop ”Glas in Lood” van Marije Gies in de Waag 10.
Vrijdag 2 juni gaat het door met installatie-kunst op het Ribs en Blues-terrein. Oftewel volle bak ertegen aan.

In de maand juni tonen verenigingen en individuen die in hun vrije tijd creatief actief zijn, wat ze in huis hebben. Het bundelen van al deze activiteiten onder de iktoon-vlag is de kans om samen te werken aan de zichtbaarheid van (amateur)kunst.

Op staging2.wakraalte.nl en staging2.iktoon.nl is het gehele programma te vinden. En op staging2.facebook.com/wakraalte zijn ze uitgebreid te volgen met live uitzendingen, foto’s en diverse achtergrondinformatie.

Iedereen is welkom.

 

Meer foto's