luttenberg maakt zich op voor wandel 3 daagse

Onderweg krijgen de deelnemers een gezonde versnapering aangeboden. Wandelaars die drie dagen meelopen, ontvangen een herinnering. De (eenmalige) inschrijfkosten bedragen 5 euro (jeugd van 4 tot 16 jaar 3,50 euro). Een avond meelopen kost 3,50 euro.

Vooraf inschrijven via staging2.sporthalluttenberg.nl is ook mogelijk. Dan ligt dinsdagavond een startkaart klaar. Kinderen van de basisschool krijgen via school een inschrijvingsformulier. Ouders mogen zich ook op dit formulier in laten schrijven.

Voor meer informatie zie staging2.sporthalluttenberg.nl, bel met Irma Schoorlemmer, mob. 06-13110326 of mail naar: info@sporthalluttenberg.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.