luttenberg maakt zich op voor autorodeo

In een arena van 50 bij 50 meter, omgeven door een diepe greppel, een zandwal en hekken nemen de felgekleurde botsauto`s het tegen elkaar op. Het doel is de andere deelnemers uit te schakelen, door er zoveel en zo hard mogelijk op te knallen. Telkens gaan de drie overblijvers door naar de volgende ronde.

Er wordt gestreden in een lichte, zware en superklasse om uiteindelijk een plaats in de finales te bemachtigen. Hoogtepunt van de middag is de grote afvalrace, waarbij alle ‘opgelapte’ wrakken die nog kunnen rijden tegelijk in de arena komen, tot er uiteindelijk één overblijft die nog rijdt en als winnaar wordt uitgeroepen. Nieuw dit jaar is de battle tussen de Luttenbergse teams Gas Hoal’n en Black & Yellow.

Het wordt weer een fantastische middag vol spektakel en sensatie. Er is een gezellige consumptietent, toiletvoorziening, een zittribune (opbrengst voor ponyclub de Heuvelruitertjes) en… een oorverdovend geronk, gebrul en rook van auto’s.

De rodeo wordt gehouden in het weiland tegenover de afslag Butzelaarstraat/Bergweg. Aanvang is om 12.30 uur en het duurt tot ongeveer 7.30 uur. Vanwege gedeeltelijke wegafsluiting is de parkeerplaats bereikbaar vanaf Hellendoornse en Haarler richting.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.