luttenberg begin juli in teken van bloemenfestijn

Naast uiteraard het bloemetje op tafel/dressoir, zijn bloemen vaak een grote inspiratiebron met decoratieve toepassing in schilderkunst en keramiek. Daarnaast kunnen bloemen als basis staan aan bereiden van voedsel of maken van wijn. Vele standhouders presenteren hun producten of diensten die allemaal een binding hebben met bloemen. De variatie is groot.

Wat tref je aan? Bloemschikken met Frits Hoogers, keramiekobjecten, sieraden, schilderijen, kleding, eten en koken met bloemen, brocante, kransen, zoete bakcreaties en nog veel meer. Kortom , veel te zien en te beleven op dit BloemenFestijn.

Noteer dit alvast in je agenda:
Het weekend van 1 en 2 juli, in en om terrein van Museum De Laarman aan de Butzelaarstraat 60 in Luttenberg. Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur, entree €5,00.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.