lierderholthuis geniet van natuur lunch en cabaret

Tijdens een zonnige Hemelvaartsdag vertrok een grote groep wandelaars naar de Colckhof. Voor de mensen die slecht te been waren of nog te klein om met de wandeltocht mee te doen, was er een huifkar. De kinderen mochten bij de stop op de Colckhof ook nog even op de paarden zitten, dit tot grote vreugde. Bij de Colckhof stond er een rondleiding door Mijn ten Brinke op het programma welke langs het eendenhuisje, ezelgraf en voormalige fruitboomgaard voerde.

Uniek was het bezoek aan Landgoed Huis De Colckhof. Rentmeester de heer Romer, gaf een rondleiding door het huis. Vervolgens werd er weer teruggekeerd naar Lierderholthuis waar een heerlijke lunch stond te wachten. Na de lunch stond het humoristische cabaretprogramma “Klap-klein” van Ernest Beuving op het programma. Ernest werd tijdens de show begeleid door gitarist Erik Raayman.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.