Home / archiefcentraal / lenferink vastgoedonderhoud neemt hartman totaalonderhoud vestiging amsterdam over

lenferink vastgoedonderhoud neemt hartman totaalonderhoud vestiging amsterdam over

Hartman Totaalonderhoud was van oorsprong een schildersbedrijf maar groeide vanaf 2000 uit tot een totaalonderhoudsbedrijf. Het bedrijf past bij Lenferink. Ze delen eenzelfde ontwikkeling van schildersbedrijf naar totaal vastgoedonderhoud en kennen eenzelfde geschiedenis als familiebedrijf. De overname past goed binnen de ambitie die Lenferink heeft namelijk het versterken van haar positie in de Randstad en het dichter bij haar opdrachtgevers zitten.

De Amsterdamse vestiging gaat verder onder de naam Lenferink Amsterdam B.V. Lenferink Vastgoedonderhoud heeft met deze overname vestigingen in Zwolle, Lemelerveld, Emmeloord, Deventer, Wehl en Amsterdam

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.