lenferink vastgoedonderhoud neemt hartman totaalonderhoud vestiging amsterdam over

Hartman Totaalonderhoud was van oorsprong een schildersbedrijf maar groeide vanaf 2000 uit tot een totaalonderhoudsbedrijf. Het bedrijf past bij Lenferink. Ze delen eenzelfde ontwikkeling van schildersbedrijf naar totaal vastgoedonderhoud en kennen eenzelfde geschiedenis als familiebedrijf. De overname past goed binnen de ambitie die Lenferink heeft namelijk het versterken van haar positie in de Randstad en het dichter bij haar opdrachtgevers zitten.

De Amsterdamse vestiging gaat verder onder de naam Lenferink Amsterdam B.V. Lenferink Vastgoedonderhoud heeft met deze overname vestigingen in Zwolle, Lemelerveld, Emmeloord, Deventer, Wehl en Amsterdam

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.