lemele maakt zich op voor trekkerslep

Het doel van trekkerslep is om een zwaar beladen sleepwagen zover mogelijk over de zandbaan te slepen. Daarbij gaat het niet om de snelheid, maar om de afstand. Wie honderd meter haalt, heeft een full pull en daarna volgt er een barrage met de andere full pullers. Het spektakel vindt plaats op het terrein schuin tegenover Zaal Dijk.

Het programma start met de trekkers die 2800 kilo trekken en gaat door tot 13.000 kilo. De kleine deelnemers voor de skelterslep kunnen zich op de dag zelf opgeven. Voor de allerkleinsten is er een springkussen aanwezig en voor de volwassenen natuurlijk ook de biertent. Aanvang is om 10.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.