Home / archiefcentraal / kwf olst wijhe zoekt vrijwilligers

kwf olst wijhe zoekt vrijwilligers

Dit jaar is de collecteweek van 3 tot en met 9 september en de KWF-afdeling probeert met extra vrijwilligers de opbrengst van 2016 te overtreffen. Dave Snellen, relatiemanager bij KWF, vertelt: “Als vrijwilliger ben je als het ware een ambassadeur van KWF Kankerbestrijding en zorg je ervoor dat mensen weten waarom onderzoek nog steeds heel belangrijk is.”

De KWF-afdeling Olst-Wijhe zoekt een collectecoördinator en diverse wijkhoofden en collectanten. Voor meer informatie en/of aanmelding neem contact op met Dave Snellen, via mob: 06-31631504 of e-mail: dsnellen@kwf.nl

 

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.