Home / archiefcentraal / klink nijland kwiek dames 1 start voorbereidingen nieuwe seizoen

klink nijland kwiek dames 1 start voorbereidingen nieuwe seizoen

Het team heeft nu een aantal weken rust gehad. De afgelopen periode is hard gewerkt aan een goed programma en een voltallige damesselectie die er voor moeten zorgen dat Kwiek dames 1 komend seizoen mee kan strijden om de bovenste plaatsen in de eerste divisie.

Kim Boerdam, Hante Hamel, Meike Damhuis, Milou Koggel, Maaike van Oldeniel zijn nieuw bij de selectie en zullen samen met de andere speelsters de strijd met elkaar aangaan om tot de definitieve groep te gaan behoren van dames 1.

Op dinsdag 23 mei spelen de dames hun eerste thuiswedstrijd in sporthal Tijenraan tegen de Youth selectie. ’s Middags trainen beide teams eerst van 16.00-17.30 uur, deze trainingen zijn openbaar en iedereen is welkom om te komen kijken. De Youth selectie is een oranje selectie die zich aan het voorbereiden is op het Europees Jeugd Olympisch Festival in Hongarije en het Europees Kampioenschap in Slowakije.

In de Youth Selectie zitten twee Kwiek speelsters namelijk Floor Tutert en Kim Boerdam.

De wedstrijd start om 19.30 uur, de entree is tot 16 jaar gratis, daarna 2 euro

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.