jubileumfeest bij natuurcamping de lemeler esch

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei viert de camping het jubileum met haar gasten en iedereen die het leuk vindt om kennis te maken met de natuurcamping. Wilma en Tinus laten weten dat ze het ook erg leuk zou vinden als veel buurtbewoners uit het Vechtdal een kijkje komen nemen.

Van 11.00 tot 16.00 uur zijn er beide dagen leuke (natuur)activiteiten voor jong en oud die een indruk geven van waar de camping voor staat. Kinderen kunnen een natuurspeurtocht doen, broodjes bakken, zich laten schminken, insectenhotels bouwen, het GroenDoenPaviljoen ontdekken en nog meer!

Een speciale plukroute laat zien wat voor lekkers er allemaal rechtstreeks uit de natuur geproefd kan worden, een portretdichter maakt bijzondere portretgedichten en voor jong en oud is er een vliegerworkshop. Op zaterdag wordt om 16.00 uur afgesloten met een gratis yogales door Irene van Yoga Ommen. Een mooie kans om kennis te maken met deze manier van bewegen.

Het activiteitenprogramma wordt gecombineerd met lekkere hapjes en passende muziek. Omdat de eigenaren 35 jaar de camping runnen kan iedereen voor totaal 35 euro met maximaal 7 personen komen kamperen van 19 tot en met 21 mei. Aanmelden kan via info@lemeleresch.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.