jan hekman niet te stoppen op de golfbaan

Tonnie Reimink uit Lemelerveld kreeg de negen punten mee naar huis voor zijn ronde van 56 slagen. Raaltenaar Maurice Wesdorp komt ook goed op gang en had deze ronde 57 slagen nodig en kreeg dus acht punten bijgeschreven, de zeven punten waren voor Wim van der Linde uit Lemele met een ronde van 58 slagen. Bert Duerink uit Lemele met een rondje 60, Gerrit Koggel uit Dalmsholte en Rik Ebben uit Nijverdal hadden 61 slagen nodig deze ronde. Ook waren er nog punten voor het tussenklassement voor Theo Otten uit Heeten ronde 62 en voor Gerard Hulsman uit Lemelerveld en Noël Shannon uit Laag Zutphen voor hun ronde 64.

Het tussenklassement strokeplay na ronde tien is als volgt: Hans Strijkveen op kop met 79 punten, gevolgd door Noël Shannon met 68 punten en gedeeld derde is Gerrit Koggel en Henri Duerink met 52 punten welke weer gevolgd worden door Jan Hekman met 49 punten.

Het stableford klassement waar rekening gehouden wordt met de hcp van de spelers is deze week gewonnen door Mieke Bendijk met 42 stableford voor haar ronde van 70 slagen. Maurice Wesdorp sloeg 40 stableford bij elkaar en 39 stableford waren er voor Wim van der Linde. De Lemelervelders Tonnie Reimink en Hans Timmerman sloegen 38 stableford bij elkaar, en Gerard Hulsman ook uit Lemelerveld sloeg 37 stableford punten bij elkaar.

Deze spelers krijgen hierdoor een lagere hcp, omdat voor elk punt boven de 36 stableford de hcp daalt met 0.1 punt per punt boven de 36. Maurice zijn hcp is dus gedaald van 6.8 naar 6.4 en dat van Mieke van 22.1 naar 21.5. Jan Hekman scoorde 36 stableford en speelde dus in de zo genaamde buffer en blijft op een hcp van 0.2 staan.

Het tussenklassement stableford na de tiende ronde is: Op kop Maurice Wesdorp met 61 punten, gevolgd door Rik Ebben met 56 die weer gevolgd wordt door Hans Timmerman met 47 punten, ook Wim Grondman met 46 punten doet nog volop mee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.