intercultureel poeziefestival bibliotheek wijhe groot succes

De avond werd verzorgd door leerlingen van klas 3-Havo van de Capellenborg; de Vierde Wereld; v.m. Literair cafe en anderen uit de gemeente Olst-Wijhe. Het was een uitermate boeiende culturele uitwisseling. Verschillende nationaliteiten brachten voor een breed gehoor hun gedichten en de daarbij passende muziek ten gehore.

De leerlingen van de Capellenborg hadden speciaal voor deze gelegenheid een film met muziek gemaakt. Op een vindingrijke en creatieve wijze werd het publiek in vervoering gebracht. De avond werd tevens muzikaal begeleid door de uit Syrie afkomstige Hasan Kaddour. Hij speelde een aantal Arabische arrangementen op een Turks snaarinstrument genaamd Saz.

Na afloop werden als teken van ‘liefde en vrijheid’ rode rozen uitgedeeld. Deze rozen waren gedoneerd door de Bloemerije en Franks Bloemenhoek. Jan van Aefst zorgde voor de fotografie. Vanwege het grote succes vonden veel mensen dat het Poeziefestival in de toekomst moet worden herhaald.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.