inschrijving sallandse wandelvierdaagse geopend

Het IJssellandschap vormt het decor op de eerste dag, gevolgd door de landgoederen en havezaten op dag twee. Op de derde dag is de Sallandse Heuvelrug aan de beurt en op de laatste dag gaan de wandelaars door de landerijen de boer op. Afwisselend harde en onverharde wegen en paden die soms zelfs over particulier terrein lopen en normaliter niet toegankelijk zijn. Hierdoor komen de routes op plaatsen die zelfs voor Sallanders nieuw zijn! Het kidsprogramma heeft dit jaar als thema ‘Ibiza’.

Ter ere van het tweede lustrum krijgen alle wandelaars, ongeacht het aantal dagen dat ze deelnemen, een speciale herinnering. De ontvangst onderweg en bij terugkomst in de vierdaagsetent zal extra feestelijk zijn. De deelnemers die dit jaar hun tiende SW4D voltooien kunnen uitzien naar een gouden medaille. Onder degenen die zich in de maand mei inschrijven, verloot de organisatie tien originele SW4D promoshirts en één paar nieuwe wandelschoenen met een podologisch consult bij Nobach in Olst.

Zie verder staging2.sw4d.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.