in de smaak schenkt spiegels voor belevingstuin zozijn

Cliënten met een verstandelijke beperking hebben de organisatie van het proeverijfestival vorig jaar geholpen met het verdelen van muntjes in zakjes. Een monnikenwerk voor de vrijwilligers van In de Smaak, maar een prettige dagbesteding voor Zozijn. “Prachtig als we op zo’n manier een bijdrage kunnen leveren”, vindt Erik Bötzel, manager dagbesteding Salland. “We zoeken wel vaker naar opdrachten met simpel vouw- en inpakwerk, maar het is bijzonder lastig om dit soort klusjes te vinden.”

De samenwerking van 2016 werd afgesloten met het plaatsen van twee mooie spiegels in de belevingstuin van Zozijn aan de Kemphaan in Raalte. “De hele tuin is er op gericht om de zintuigen van de cliënten te prikkelen. Hier kunnen ze lekker hun gang gaan. Overigens is iedereen welkom om van onze belevingstuin gebruik te maken. Openheid juichen we van harte toe”, aldus Bötzel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.