imre van der vegt maakt de overstap naar pec zwolle vrouwen

Dat meldt Rohda Raalte

Imre schreef op de site van Rohda het volgende: 

“Op 13 mei was mijn allerlaatste wedstrijd bij Rohda Raalte JO15-1 (C1). Een mooi moment in die wedstrijd was dat de jongens uit mijn team, waar ik bijna alle jaren mee gevoetbald heb, mij op hun schouders van het veld afdroegen in de laatste minuten. Ook heb ik nog een aantal hele leuke dingen als herinnering aan mijn periode bij Rohda Raalte gekregen, waaronder een mooi shirt met alle namen erop.

Ik kijk terug op veel leerzame en zeker ook leuke jaren bij Rohda Raalte, waar ik altijd met veel plezier naar de trainingen en wedstrijden ging. Wel heb ik altijd extra hard moeten knokken voor een plekje in de selectieteams als meisje tussen de jongens. Ik hoop dat dat goed is geweest voor alle meiden die nu nog gaan volgen.”

Jullie zullen mij vast nog wel een keer zien op sportpark Tijenraan, mede omdat mijn broertje volgend seizoen weer in JO13-1 speelt!

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.