Home / archiefcentraal / ijsseltheaterfietstocht ook dit jaar weer door salland

ijsseltheaterfietstocht ook dit jaar weer door salland

De twee fietsroutes zijn elk zo’n 30 kilometer lang en voeren door de rijke natuur rond de IJssel met op verschillende plekken optredens van professionele artiesten. De optredens bestaan uit vertellingen, muziek, acrobatiek en toneel en zijn geschikt voor de hele familie. Onderweg zien de fietsers niet alleen de rijk geschakeerde natuur, maar ook bijzondere buitenplaatsen. De optredens zijn ook dit jaar weer heel uiteenlopend.

De IJsseltheaterfietstocht, georganiseerd door Stichting Theater langs de IJssel, start zowel zaterdag als zondag in Olst, Wijhe en Veessen. Op zondag kan er ook gestart worden in Herxen. Deelname is mede dankzij de subsidie van de gemeente Olst-Wijhe, Rabobank Salland, Odeon de Spiegel, diverse sponsors en donateurs gratis. Onderweg kunnen de deelnemers rekenen op toiletgelegenheid, catering en EHBO

Voor starttijden en informatie zie www.theaterlangsdeijssel.nl 

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.