holstohus vraagt om feedback in ruil voor kopje koffie

Via een korte enquête – invullen kost niet meer dan 5 minuten – kunnen mensen bijvoorbeeld aangeven wat ze van de uitstraling van het gebouw vinden of hoe ze tegen de mensen in het Holstohus aankijken.

Gratis kopje koffie
“We willen weten wat er goed is aan het Holstohus, maar natuurlijk ook wat beter kan”, aldus Huisman. Ze hoopt dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst gaan invullen. “Dat kan digitaal, maar ook op papieren formulieren die in ons gebouw aanwezig zijn.” Deelnemers worden ook beloond: wie kan aantonen de enquête te hebben ingevuld krijgt een gratis kopje koffie in de brasserie van het Holstohus.

De enquête is online te vinden via staging2.wijkconnect.com/enquete/wijkvoorzieningen/holstohus/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.