hoftheater presenteert programma 2017 2018

Voorverkoop
De voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start op vrijdag 19 mei om 10.00 uur. Kaarten kunnen dan besteld worden via staging2.HOFtheater.nl. Daarnaast kan er van 19 t/m 23 mei telefonisch en aan de kassa van het HOFtheater worden besteld tussen 10.00 en 13.00 uur (m.u.v. het weekend). HOFgenoten (vrienden van het HOftheater) bestellen van 8 tot en met 17 mei met voorrang.

Highlights
Het theaterseizoen wordt op zaterdag 30 september geopend door Shirma Rouse met een ode aan Aretha Franklin. Maar er zijn komend seizoen meer tributes, o.a. aan Carole King, Creedance Clearwater Revival, Fleetwood Mac en Queen. En natuurlijk zijn er ook bands ‘die hun eigen ding doen’, zoals Niels Geusebroek, Joris Linssen & Caramba en Omnia.

Aan de kleintjes is ook gedacht: In de kerstvakantie zijn er twee voorstellingen tegelijkertijd. ‘nijntje op de fiets’ voor de 2-plussers en ‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ voor de 5-plussers. Dus lekker met het hele gezin naar het theater!
Dat kan overigens ook bij Hans & Grietje de Musical, Buurman & Buurman en Shaun het Schaap.

Gelachen wordt er met Sanne Wallis de Vries, Van der Laan en Woe, Martijn Koning en vele anderen. Aanstormend cabarettalent dient zich aan tijdens de grote HOFcabaret Avond. Muzikaal talent presenteert zich juist op de zondagmiddag tijdens het Muziekcafé. Komend seizoen staan daar singer-songwriter Tim Akkerman, het Ierse O’DREAMS, de eigenzinnige Dwaalkat en a capella formatie The Junction.

Ook de toneelliefhebber kan zijn hart ophalen komend seizoen: Eric Corton speelt Ma, naar het boek van Hugo Borst. Alink&Plukaard bewijzen dat toneel absoluut niet saai en stoffig is. En het oudste toneelgezelschap van Nederland, Het Volk, komt ook naar Raalte.

HOFtheater TIPavond
Directeur van het HOFtheater, Roswyde Burgman, neemt op woensdagavond 17 mei geïnteresseerden mee door de programmering. Er zijn zoveel leuke, ontroerende, humoristische en muzikale voorstellingen, maar wat is nu echt een aanrader? Artiesten, gezelschappen en regisseurs komen verschillende, bijzondere voorstellingen uit het programma toelichten of geven een voorproefje van wat het publiek kan verwachten. De HOFtheater TIPavond is gratis toegankelijk, maar een plekje reserveren wordt aanbevolen.

Programmakrant
De programmakrant wordt rond 17 mei huis-aan-huis verspreid in de Gemeente Raalte, Gemeente Olst-Wijhe en de plaatsen Haarle, Lemele, Lemelerveld, Dalfsen, Hoonhorst, Wijthmen en buurtschap Herfte. Mensen die elders wonen of de krant niet ontvangen (hebben), kunnen een mail sturen naar info@hoftheater.nl. De krant wordt dan toegestuurd.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.