heinose tennissers strijden om clubtitels

Er wordt gestreden in de categorieën damesenkel, herenenkel, damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. “Het mooie van onze clubkampioenschappen is dat we de spelers verdelen over diverse poules die we naar sterkte indelen. Je speelt dus altijd meerdere wedstrijden en ook op jouw eigen niveau. Of je nu gevorderd bent of net bent begonnen met tennissen”, vertelt Geerco Schurman, de altijd enthousiaste voorzitter van de Toernooicommissie.

De leden worden opgeroepen om zich uiterlijk 28 mei aan te melden via de speciale pagina die is aangemaakt op staging2.toernooi.nl. “Het is natuurlijk leuk om je sportief te meten met jouw clubgenoten, maar het is ook nog eens bijzonder gezellig om mee te doen. Het park wordt leuk aangekleed en in samenwerking met de kantinecommissie doen we er alles aan om het deze week extra gezellig te maken. Bovendien sluiten we na de finales op zaterdag 17 juni af met een gezellige barbecue (kosten 7,50 euro, opgave vooraf verplicht) waarvoor alle leden worden uitgenodigd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.