Home / archiefcentraal / groot open tennistoernooi tijdens pinksterdagen

groot open tennistoernooi tijdens pinksterdagen

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: Herenenkel, Damesenkel, Herendubbel, Damesdubbel en Mixdubbel in de Speelsterktes 4, 5, 6 (vanaf 15 jaar) en 7, 8 en 9 (vanaf 17 jaar).

Er wordt zoveel mogelijk in poules gespeeld en iedereen kan mee doen: de prestatietennisser die voor prijzen en punten gaat, de recreatieve speler die een paar leuke partijen wil spelen, maar ook de beginnende tennisser die zijn eerste lessen in de praktijk wil brengen.

De toernooicommissie van Tennisvereniging Lemelerveld nodigt dan ook alle tennisliefhebbers van harte uit voor dit toernooi en hoopt naast een groot aantal jaarlijks terugkerende spelers en speelsters ook veel nieuwe deelnemers te kunnen begroeten. Aangezien er een camping op loopafstand aanwezig is van het tennispark, een uitstekende gelegenheid om een weekendje te verblijven in Lemelerveld!

Inschrijven is mogelijk op www.toernooi.nl, hier is ook het reglement van het toernooi te zien. De sluitingsdatum van de inschrijving is 21 mei 2017. Ook dit jaar is Wagenmans Wonen weer  hoofdsponsor.

Voor verdere informatie over het toernooi en over Tennisvereniging Lemelerveld kunt u kijken op www.tvlemelerveld.nl, via een link op deze website kunt u ook doorklikken naar www.toernooi.nl

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.