Home / archiefcentraal / groene oase van holsto tuinen and buitenleven trekt nieuwsgierigen

groene oase van holsto tuinen and buitenleven trekt nieuwsgierigen

“Steeds meer mensen komen nieuwsgierig kijken”, vertelt eigenaar Brendan Adams. “Dan horen we hen vertellen dat ze hier regelmatig langs rijden en zo nieuwsgierig waren geworden, dat ze maar eens een kijkje zijn komen nemen. Vaak hadden ze geen idee dat het hier zo groot is.”

Op dit moment brengen de zomerbloeiers en kuipplanten extra kleur aan het geheel. Adams: “Het is een heel sfeervol aanzicht als je aan komt rijden en inspirerend voor iedereen met tuinplannen.” Met name het aanbod in (lei)bomen, moestuinplanten, vaste planten en heesters is in de afgelopen periode vergroot. De laatste aanwinst zijn twee hele oude olijven uit Italië en XXL-hangpotten met een ingebouwd waterreservoir. “Zo’n hangpot levert in de zomer gegarandeerd een zee aan bloemen op.”

Vertrouwensband
Holsto Tuinen & Buitenleven houdt van de betere beplanting. Adams: “Planten moeten mooi zijn en mooi blijven, wij zetten ons daar zo goed mogelijk voor in. We hebben vertrouwensbanden opgebouwd met kwekers en leveranciers en dat werpt zijn vruchten af. Rozen van De Bierkreek hebben wereldwijd een goede naam en zijn hier verkrijgbaar, zowel struikrozen, stamrozen als klimrozen. Het is juist leuk om producten aan te bieden die mensen nog nooit gezien hebben of waar ze al jaren naar op zoek zijn. We zijn gewoon en toch nét even anders.”
Wat Holsto Tuinen & Buitenleven anders maakt dan een gewoon tuincentrum? “We hebben oog voor kwaliteit en bijzondere producten en hechten waarde aan een biologische en ecologische insteek. Men kan bij ons ook terecht voor originele tuinmeubelen, professionele bemesting, potgrond, tuinaarde en compost. En alles met de sfeer van een gemoedelijk tuincentrum met goede service en een ruim assortiment.”

Geopend
Holsto Tuinen & Buitenleven is te vinden aan de Rijksstraatweg 12A (de dijk) in Olst. De zaak is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ook met Hemelvaart en Tweede Pinksterdag zijn de deuren geopend (van 10.00 tot 17.00 uur). Daarnaast is Holsto Tuinen & Buitenleven op Eerste Pinksterdag ook van de partij op de Kwekerijdag van Arjan Schepers in Mariënheem (10.00 tot 17.00 uur).

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.