gitaar erwin nyhoff teruggevonden

Dat meldt RTV Oost.

Vorige week had de zanger een optreden bij de Nyenode Business Universiteit, maar toen hij thuiskwam was de gitaar verdwenen. Nyhoff wist niet precies waar hij zijn gitaar uit het oog was verloren en dacht dat deze was gestolen.

In een bericht op Facebook schrijft de zanger dat de gitaar toch is gevonden op Nyenrode. “Na me suf geprakkiseerd te hebben en de hele route van Business University Breukelen waar ik het laatst optrad nog eens te rijden, […] wel een keer of vijf de Business University gebeld of ze echt geen gitaar hadden gevonden, uiteindelijk de conclusie getrokken dat er tijdens het opruimen van de geluidsinstallatie er toch misschien een van mijn gitaren was blijven liggen of dat er onderweg een gitaar uit mijn auto was geplukt.”

Maar gisteren werd Erwin gebeld door Nyenrode. “Ze hadden mijn gitaar toch gevonden! De gitaar is dus toch blijven liggen en door iemand in een hoekje gezet. En iedereen keek er overheen. Kan het knulliger? Bijna niet. Ben ik blij? Ontzettend! In zijn bericht bedankt Nyhoff iedereen die heeft gezocht. Hij sluit zijn bericht af met een excuus: “Trouwens, nog excuses voor eventueel ongemak en natuurlijk mijn oprechte excuses aan de mysterieuze ‘niet dief.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.