geslaagde presentatieavond derde cd stuwzangers

Om 20.00 uur werd het ‘Stuwzangerslied’ ingezet. Mooi ook dat de tekstschrijver Wim Grondhuis uit Raalte aanwezig was bij deze Presentatieavond in de grote zaal van Reimink in Lemelerveld. Met de tekst ging hij naar dirigent Flip Jonkman uit Heino en die heeft er op de aangegeven melodie een arrangement van gemaakt, meldde voorzitter Theo Ogink. Ieder optreden wordt nu begonnen met het ‘Stuwzangerslied’. De muzikale toon is dan ook direct gezet. Alle 18 liederen werden deze avond gezongen. ‘The fields of Athenry’ werd prachtig neergezet met als solist Herman van Til.

Het publiek was zeer aandachtig. Tussen de nummers door kon je wel een speld horen vallen. Bij vele liederen werd ook het publiek betrokken om mee te zingen en ook om mee te bewegen. Er hing een heerlijk sfeertje. Het eerste exemplaar van de derde CD werd door voorzitter Theo Ogink overhandigd aan Wim Grondhuis. Ook in het zonnetje werd gezet Bob Boerdam, voor het bedenken van de naam ‘3x is scheepsrecht’. En verder zorgden voor de omlijsting van de CD Andries Lafaille en Jo Bosch. Jo Bosch is ook de man achter de website staging2.destuwzangers.nl.

Daarna werd het programma voortgezet met onder meer een fantastisch ‘Capitano, Capitano’. Alle arrangementen van de gezongen en gespeelde liederen werden gemaakt door Jannes Kleene en de dirigent Flip Jonkman. Ook was er deze avond een weerzien met vele leden van de Ambachtsgroep Salland. Zowel de Stuwzangers als de Ambachtsgroep Salland waren onlangs noch aanwezig tijdens het 20e Tulpenfest in Potsdam.

Het koor heeft een eigen combo, bestaande uit de accordeonisten Jannes Kleene, Jan Noot en Herma Zielman, de gitarist Henk Slettenhaar en de slagwerker Jan Vermaning. Jan de Mink uit Heino zorgt voor geluid. Ook prijst het Koor de Stuwzangers zich gelukkig met een zgn. ‘opbouwploeg’. Met ‘Bye bye bis morgen’ werd het programma afgesloten waarna DJ duo ‘Van Gils tot Goud’ het met succes over nam. Even napraten en of dansen viel goed in de smaak. Zeer velen maakten hier gebruik van. Er heerste een heerlijk sfeertje!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.