geslaagde bijeenkomst verenigingen en organisaties lemelerveld

Vanaf 19.15 stroomde er een gemêleerd gezelschap binnen. Ruim 60 deelnemers van ruim 20 verschillende verenigingen/organisaties waren aanwezig. Na een korte inleiding door Erik Jansen Holleboom, voorzitter Plaatselijk belang werd per tafel gesproken over drie belangrijke vragen; waar is men als vereniging trots op, waar ligt de uitdaging voor de toekomst en welke wensen zijn er.

Daarna gingen de deelnemers uiteen voor vier verschillende workshops, welke door het Vrijwilligerspunt Dalfsen werden aangeboden. Zo waren er de workshops; Vrijwilligers vinden en binden, Bestuur en aanverwante zaken, Financieel gezond (fondsen, sponsering) en Social media; interessante workshops met tips en trucs.

Er zijn veel contacten gelegd maar ook contacten hernieuwd. De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond en gaat aan de slag met hetgeen er gezegd is. Dit zal binnenkort teruggekoppeld worden aan de deelnemers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.