Home / archiefcentraal / g voetbal stopt bij rohda raalte

g voetbal stopt bij rohda raalte

Dat wordt gemeld op de website van Rohda Raalte.

Voor komend seizoen is de verwachting, dat dit aantal verder terug loopt naar maximaal 6 jeugdspelers op de meeste zaterdagen. Dit aantal is dusdanig laag, dat hiermee het kind en de trainers begeleiding tekort wordt gedaan in het plezier op het voetbalveld.

In samenspraak met S.V. Raalte wordt aan de huidige spelers de mogelijkheid geboden om daar te gaan voetballen. Bij S.V Raalte is al jarenlang een grote groep van ruim 20 leden op vrijdagavond aan het sporten en hierdoor blijft het G-voetbal binnen de gemeente Raalte gegarandeerd.

Het jeugdbestuur en het hoofdbestuur van Rohda Raalte wil de G-voetballers, hun ouders, de trainers begeleiding en de ondersteunende sponsoren bedanken voor alle energie, tijd en moeite wat afgelopen jaren is gestopt in het G-voetbal.

 

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.