foodfestival smaek in t park in wijhe dit jaar nog uitgebreider

Jong en oud, brak en fris: feestgangers kunnen op zondagmiddag heerlijk uitrusten in het park, met uiteraard een smakelijk hapje en drankje bij de hand.

Tijdens ‘Smaek in ’t Park’ wordt het park Wijhezicht omgetoverd tot een gezellige foodmarkt. Dit jaar zullen nog meer mobiele keukens en vintage foodtrucks uit de regio ter plekke de meest lekkere en bijzondere hapjes bereiden. Op het menu staan pure en lokale gerechten, maar de internationale keukens zullen ook zeker niet ontbreken. Van Italiaanse pasta’s tot Aziatische wokgerechten, en van Spaanse churro’s tot Hollandse taarten.

De voorbereidingen voor de derde editie van ‘Smaek in ’t Park’ zijn in volle gang. Er zijn toffe plannen gesmeed voor de aankleding van het park, de muziek is geboekt en er wordt een kinderprogramma samengesteld. En dit jaar gaat het festival zelfs nog een uurtje langer door. Kortom: lekker eten, relaxte sfeer en fijne muziek: je vindt het allemaal bij ‘Smaek in ’t Park. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door Lenferink Vastgoed.

Festivalinformatie
Datum: zondag 3 september 2017 (tijdens de Wiejese Diekdaegen)
Tijd: 14.00-19.00 uur
Waar: Wijhe, park Wijhezicht
Toegang: gratis
(betaling drankjes met Diekdaegenmunten en betaling eten contant)
Meer info: staging2.diekdaegen.nl

staging2.facebook.com/smaekintpark
@smaekintpark

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.