fietsbingodauwtraptocht sportclub overwetering opnieuw een succes

Op deze stralende dag verzamelden zich ruim 200 fietsers tussen 9 en 10 uur in het clubhuis van Sportclub Overwetering. Tijdens de 25 kilometer lange tocht in de omgeving van Olst konden nummers voor de bingokaart worden verzameld. Onderweg was er een koffiestop met krentenwegge bij minicamping “De Kleine Lippe” in Wesepe.

In het clubhuis op sportpark Overwetering werd de bingo, na de lunch, voltooid en werden de vele prijzen door de bingogetallen bepaald. De hoofdprijs was voor Anne Marie Lakeman die de fiets in ontvangst mocht nemen.

Sportclub Overwetering ziet wederom terug op een geslaagde fietstocht en bedankt de vele sponsoren voor de door hen geleverde prijzen en levensmiddelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.