Home / archiefcentraal / festijn spelen en bewegen in heino groot succes

festijn spelen en bewegen in heino groot succes

Zo stond er een luchtkussen van ROJO, de tumblingbaan van Hevo gym. Maar ook kon je voetballen, klimmen, springen, dansen, duikelen en nog veel meer.

Bijna 75 kinderen kwamen, ondanks het mooie weer,lekker spelen en bewegen in de sporthal. Tussendoor mochten ze wat lekkers te drinken en te eten halen bij Ben en Diny. Het was vooral een hele gezellige, sportieve en leuke middag. Bij de onderbouw kwam clown Knapie ook nog even! Verder konden de kinderen heerlijk zelf hun gang gaan, ouders konden kijken of deden soms ook even mee. De organisatie lag in handen van Juf Ingrid Bijker, combinatiefunctionaris sport bij Sportbedrijf Raalte. Maar met een goede samenwerking met de verenigingen en diverse partijen, heeft dit alles tot een geslaagde middag gemaakt.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.