Home / archiefcentraal / feel good evenement bij proefwijn in wijhe

feel good evenement bij proefwijn in wijhe

Te gast zijn onder andere Heileuver (kaas), Oans (ijs), Grandest (met bieren), Bakker met Vuur (brood), De Weerd Raalte (asperges) en IJsselbijkers (met honingproducten). Bovendien houden Netty en Sytse Krist die middag een workshop wijnproeven. Voor de kinderen is er een springkussen. Het terras is geopend. Het Feel Good! Evenement duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Bezoekers die op de fiets komen krijgen een gratis proefmuntje. Kijk voor meer informatie op Proefwijn.nl.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.