duurzame mobiliteit heino

Tijdens deze avond is Henk Meiborg van Emodz B.V. aanwezig en zal vertellen over allerlei nieuwe, meer duurzame vervoersopties. Samen met Henk wordt er deze avond gekeken naar de behoeften, wensen en nieuwe duurzame kansen voor Heino als start voor een nieuw, duurzaam mobiliteitsplan.

Ook zullen er energievakmannen van Salland staan. Je kunt er tips krijgen hoe je het beste energie kan sparen en kan opwekken. 

“We realiseren het ons nauwelijks, maar ons levensgeluk wordt mede bepaald door onze vrijheid om van A naar B te kunnen reizen. Naar school of naar je werk. Op familiebezoek en naar je wekelijkse sport- of muziekavond. We zijn veel ‘’onderweg’’. Soms kan het lopend, maar vaker heb je toch de (elektrische) fiets nodig of zelfs de bus, trein of auto.” Verteld Duurzaam Heino. 

Aanmelden of voor meer informatie kunt u mailen naar: johan@duurzaamheino.nl 

In de bijlage is de uitnodiging voor deze avond te vinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.