duurzaam raalte tijd voor een tussenbalans

Talrijke initiatieven in de samenleving en het bedrijfsleven hebben geleid tot duurzaam bouwen, energie besparen en duurzame energieproductie. Maar wat stond er nog meer op de duurzaamheidsagenda? Zijn de gestelde doelen van de afgelopen jaren gehaald en zijn we op de goede weg naar 2050? Kunnen we versnellen?

Genoeg stof voor een bijeenkomst waar we samen kijken waar we als gemeenschap staan, wat we bereikt hebben en wat we in de jaren 2018 tot 2022 willen oppakken. De gemeente Raalte organiseert op vrijdag 9 juni van 13.00 tot 18.00 uur een inspirerende bijeenkomst in MFA de Belte aan de Zwarteweg 24 in Nieuw Heeten.

Bekijk voor meer informatie en het complete programma de uitnodiging in de bijlage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.