dinsdag 23 mei informatieavond heerlijkheid linde

De gemeente Deventer verkoopt haar gronden in het Linderveld. Uiterlijk 1 juni moeten biedingen binnen zijn. IJssellandschap zal een bieding doen op alle aangeboden kavels voor de ontwikkeling van een nieuw plan: Heerlijkheid Linde. Samen met het gebied, dwarsdenkers, deskundigen en lokale partners is het afgelopen jaar gewerkt aan een wenkend perspectief voor een duurzame toekomst van het Linderveld. Hierbij staat behoud van het waardevolle landschap centraal. In de Heerlijkheid draait het om de ontmoeting tussen consument en producent. De basis is een nieuwe agrarische onderneming als ‘rentmeester’ van het gebied.

Een grondgebonden en biologisch melkveebedrijf met een transparante bedrijfsvoering, die haar producten rechtstreeks verkoopt aan de inwoners van de gemeente Deventer. Naast het landbouwbedrijf is er volop ruimte voor aanvullende functies in het gebied zoals bijvoorbeeld zorg, educatie en recreatie. Op 18 april jl. hebben de initiatiefnemers met de bewoners en ondernemers van het gebied, scouting Loaah en de volkstuinvereniging gesproken. Op 23 mei aanstaande is er een brede informatiebijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is. Naast informeren willen de initiatiefnemers graag met u van gedachten wisselen over het initiatief, zodat Heerlijkheid Linde ook uw Heerlijkheid kan worden.

U bent van harte welkom in zaal de Koerkamp, Bathmenseweg 18, Lettele. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Voor meer informatie: staging2.heerlijkheidlinde.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.