den nul geniet na van geweldig feest weekend

Nullenaar Ellen Jannink, soloartiest, opende vrijdagavond het jaarlijks dorpsfeest. De zaterdag kende een druk programma. ’s Ochtends konden basisschoolkinderen meedoen met de kinderspelletjes. Ook de darters waren op tijd aanwezig: “Zo tegen 10 uur kwamen de eerste darters al binnen om eerst even warm te gooien. Maar met dat warm zat het wel goed, want het was prachtig weer.” ’s Middags stond er een creatieve workshop op het programma waaraan zo’n 20 dames mee deden. De workshop werd buiten op het ruime terras gegeven. “Het was een hele gezellige en ontspannen zaterdagmiddag, en de resultaten van de workshop mogen er ook zeker zijn”, zo vertelt Lynn Vosman, bestuurslid van het Nulse Feest.

Voor de jeugd stond er kickball op het programma. Dit spel lijkt op honkbal, alleen zijn de honken in dit geval zwembadjes waar de deelnemers buikschuivend in moeten glijden om een punt te maken. Gelukkig was het mooi weer en was er niemand bang voor een nat pak. Zaterdagavond was het een groot feest in de tent met de band Black Tie Monkey Squad en DJ Total Tommy.

Op de zondagochtend waren alle Nullenaren er weer op tijd bij voor de brunch, die helemaal in het teken stond van Nederland, het thema van de zondag. ‘’De tent zat goed vol en het was weer vertrouwd gezellig.’’ De mensen die meereden met de trekkertoertocht en brommertoertocht waren ondertussen al halverwege. De brommertoertocht stond vorig jaar door omstandigheden niet op het programma, maar was nog niet vergeten. De opkomst van zowel de trekkertoertocht als de brommertoertocht waren hoog.

Om 14 uur begon het beachvolleybaltoernooi. Hieraan deden 20 enthousiaste teams mee. Ook waren er veel toeschouwers om de teams aan te moedigen. Het terras zat de hele dag vol. Tegen het eind van de middag bracht Marco Ten Kate de sfeer er helemaal in en ’s avonds was er een ‘Ik Hou Van Holland-party’ in de tent om het weekend mee af te sluiten.
Voor meer informatie staging2.nulsefeest.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.