Home / archiefcentraal / dauwzwemmen in de tippe

dauwzwemmen in de tippe

Dauwzwemmen Bij het Dauwzwemmen kun je meedoen aan de Dauwspelen. Hierbij kun je in en rond het zwembad deelnemen aan vijf spellen. Heb je een spel volbracht, dan kun je deze afstrepen van de scorekaart die je deze ochtend ontvangt. Je kunt deelnemen aan de volgende onderdelen: surfplankrace, stoelendans, snel naar de bel, glijbaanrace en banenzwemmen. Dus kom naar de Dauwspelen bij zwembad de Tippe en scoor een volle kaart! Voor een lekker ontbijtje wordt gezorgd door de Stichting Vrienden van de Tippe.

Zwembad extra geopend in verband met mooi weer In verband met de gunstige weersverwachting is zwembad de Tippe op Hemelvaartsdag 25 mei van 10.3017.00 uur extra geopend. Op vrijdag 26 mei is het zwembad open van 06.45-20.00 uur. Kijk voor meer informatie en alle openingstijden op de website www.zwembaddetippe.nl.

Zwembad Tijenraan in Raalte is op Hemelvaartsdag open van 09.00-12.30 uur. Kijk voor het overzicht van de activiteiten en de openingstijden tijdens Hemelvaart en Pinksteren op de website van Sportbedrijf Raalte www.sportbedrijfraalte.nl

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.