Home / archiefcentraal / dauwtrappen vanaf museum de laarman

dauwtrappen vanaf museum de laarman

Alle routes hebben onderweg een rustpunt, waar koffie, thee, soep en belegde broodjes verkrijgbaar zijn. Starten is tussen 9.00 en 13.00 uur mogelijk bij museum De Laarman aan de Butzelaarstraat 60 in Luttenberg.

Na terugkomst kunnen alle deelnemers genieten van een broodje hamburger. Natuurlijk is het ook mogelijk om het museum te bezichtigen. De deelnamekosten (voor fietsroute en hamburger) bedragen 5 euro (kinderen 2 euro). Voor meer informatie kunt u bellen naar tel. 0572-301288, mob. 06-13470683 of mob. 06-27122028.

Lees ook

Gerlant: Trillend op het fietspad bij Laag Zuthem

Ik kom thuis en doe bij mijn drie pubers mijn beklag over het beroerde fietspad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.