Home / archiefcentraal / daan zwinselman nieuwe doelman dedemsvaart

daan zwinselman nieuwe doelman dedemsvaart

Zwinselman heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al de nodige ervaring opgebouwd als doelman. Bij OVC’21 heeft hij zich in twee seizoenen ontwikkeld tot een betrouwbare sluitpost. Hij gaat bij Dedemsvaart de uitdaging aan om een nog betere doelman te worden.

In Dedemsvaart vervangt hij de huidige eerste doelman Erik Abbes. Abbes houdt er na zes seizoenen, met onder andere twee kampioenschappen en een degradatie, mee op. Naast Zwinselman zijn Rob Bennink en Jermain van ’t Zand de overige twee doelmannen in de selectie van Arnoud Rouwenhorst.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.