cursus klik and tik bij bibliotheek raalte

Het internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, belastingaangifte doen, tweedehands koopjes, een reis boeken, bankzaken regelen, dat kan tegenwoordig allemaal via internet. Heeft u ook een computer en wilt u uw digitale vaardigheid verbeteren? Wilt u graag meer op uw computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Tijdens onze cursus Klik&Tik leert u onder deskundige begeleiding in 10 lessen de geheimen en mogelijkheden van het internet ontdekken. De cursus is interactief en speciaal voor beginners. Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 10 deelnemers, die worden begeleid door enkele docenten.

Meer informatie
Deelname aan de cursus Klik & Tik bedraagt €15,- inclusief het bijbehorende oefenboek. De nieuwe cursus is iedere dinsdag van 9.30-11.30 uur en start op dinsdag 23 mei en eindigt op dinsdag 25 juli. De cursus wordt gegeven in het nieuwe Leer&Meer Plein in de Bibliotheek Raalte.

Interesse? U kunt zich aanmelden in de Bibliotheek, via 0572- 36 36 37 of via de mail: info@bibliotheeksalland.nl. Mocht u dit keer niet kunnen, maar later in het jaar wel? Opgeven voor de tweede helft van het jaar kan ook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.