cursus digisterker in raalter bieb

Dat is echter niet voor iedereen even eenvoudig. Daarom start op donderdag 11 mei in Raalte weer een speciale beginnerscursus Digisterker: Werken met de elektronische overheid. De cursus wordt gegeven in de Bibliotheek. De deelnemers leren hoe ze handige informatie kunnen vinden en hoe ze iets moeten aanvragen.

Daarnaast leren ze hoe ze een DigiD kunnen aanvragen en gebruiken. Bovendien krijgen ze te zien wat de overheid allemaal over hen weet. De cursus bestaat uit vier lessen op de donderdagochtenden 11 en 18 mei en 1 en 8 juni (telkens van 9.30 tot 11.45 uur).

Deelname kost 15 euro (inclusief cursusboek). Aanmelden kan op tel: 0572-363637 of via een mailtje naar digisterker@bibliotheeksalland.nl (onder vermelding van Digisterker).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.