coureur dennis koopman wint tweemaal in mettet

In de tussenstand heeft Dennis goede zaken gedaan. Hij leidt het kampioenschap met 113 punten gevolgd door De Bruin en Mijwaart die beide op 81 punten staan.

Dennis reageerde op zijn prestaties van afgelopen week “Het ging allemaal perfect dit weekend. De motor liep goed, sturen ging
prima. Alles klopte, ik ben dan ook blij met deze overwinningen en kijk
vol vertrouwen uit naar de volgende races op het circuit van Zolder “.

Wegens een onvoorzien logistiek probleem miste Koopman de vrije trainingen op donderdag wat betekende dat hij slechts twee trainingen van 20 minuten had om het circuit te leren kennen en de juiste set-up te vinden. Ondanks dat de rest van het veld het circuit wel kende wist de PEARL-GEBBEN coureur achter teammaat Finn de Bruin beslag te leggen op de tweede trainingsplek.

In de eerste race waren het Koopman, De Bruin en Mijwaart en Overbeeke die weg wisten te rijden. Halverwege de race forceerde Koopman echter een gaatje waar de achtervolgers geen antwoord op hadden om vervolgens de eerste zege op te eisen.

De tweede race kende nagenoeg hetzelfde verloop, Koopman, de Bruin en Mijwaart namen ruim afstand van de rest van het veld waarbij de Bruin het kopwerk deed. Een paar ronden voor het einde leek de race na een foutje van Koopman beslist maar een aantal snelle ronden leverde Koopman alsnog de tweede overwinning op.

Over twee weken rijdt Koopman in Assen op het bijprogramma van de TT.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.