complete make over voor kruidvat winkel olst

Winkelmanager Esther Kral kijkt uit naar de opening van de vernieuwde winkel en vertelt: “Dankzij de make-over is de winkel overzichtelijker en toegankelijker geworden. Klanten kunnen hier met veel plezier winkelen en genieten van het vertrouwde voordeel van Kruidvat en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Olst en omgeving van harte uit om langs te komen in de compleet vernieuwde winkel!”

Kruidvat zelf omschrijft de winkel als nieuwe, overzichtelijk en een toegankelijke inrichting waar klanten een uitgebreid assortiment vinden, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.

Verrassend, voordelig én toegankelijk
De health- & beautyproducten worden in de nieuwe Kruidvat winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten van de nieuwe Kruidvat winkel in Olst kunnen met een Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.