brommertoertocht terug tijdens midzomerfeest marienheem

Reserveren
Reserveren kan via de website van het Midzomerfeest. In verband met de inkoop van de schildjes en de gehaktballen is inschrijving gewenst, maar het is niet verplicht. Ter plekke aanmelden op het terrein is ook gewoon mogelijk, de kosten voor de tocht bedragen €5,- per persoon.

Overig programma
Naast de brommertoertocht kan er op zondagochtend ook meegedaan worden aan een wandel- en fietstocht en aan een pokertoernooi. Vanaf 13:00 begint het grote zondagmiddagspektakel dat bestaat uit Wipe Out, een hondenshow en Brommers Kiek’n. Daarnaast zal vanaf 15:00 op grote schermen de Formule 1 worden uitgezonden.

De route
De route van de brommertoertocht begint bij de manege Bartels in Mariënheem en vanaf daar wordt er richting Haarle gereden. Vervolgens gaat de tocht over Hellendoorn, Daarle en Den ham. In Ommen wordt er tussentijds een pitstop gehouden om daarna de weg te vervolgen naar Vilsteren. Het laatste deel van de tocht gaat via Heino en Raalte en vanaf daar wordt de weg terug naar de manage ingezet. Er zijn geen bezienswaardigheden opgenomen in de route. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.