brett nieuwspoll

Op de informatieve en energieke website van Weekblad voor Salland/Salland Centraal heeft iedereen een mening. ‘Gewoon Carolien’ vindt het bijvoorbeeld geen enkel probleem om de wetenschap te lenen voor een mening over haar eigen fantasiewereld, die zich ergens in een zone tussen hemel en aarde afspeelt. Een zekere Gerlant schiet wekelijks als een automatisch wapen in het wilde weg een magazijn meningen leeg op een schietschijf van weerloze onderwerpen. Aan levendigheid ontbreekt het zeker niet op de website: ook bezoekers geven veelvuldig hun mening over van alles en nog wat, vaak heerlijk spontaan en puur.

De toegift op het meningenfestival bestaat uit de Nieuwspoll. De redactie verzint dan een scherpe stelling waar je als Sallander je mening over mag geven. De stelling van vorige week was: ‘Digitaal in ondertrouw gaan, goede ontwikkeling?’ 73% van de Sallandse respondenten bleek het hier mee eens te zijn, 27% oneens.
Wel of niet digitaal in ondertrouw gaan… dat is me nogal wat. Ik heb er een aantal nachten van wakker gelegen. Toen kwam ik tot een weloverwogen geen mening.

staging2.brettsnap.nl 
brettcolumn@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.